dilluns, 8 de setembre de 2014

Back to work!

Bon dia!

Doncs sí…les vacances s'han acabat, i començem mica en mica, a rependre la rutina, els horaris i la normalitat.

I com veieu, ho fem amb imatge renovada, que sempre va bé canviar i dóna alegria a la vida (sinó és massa avorrit!). Esperem que us agradi tant com a nosaltres.

També ho fem amb noves idees i propòsits, que no sabem si arribarem a complir, però com a mínim hi son…jejeje…

La voluntat és ser una mica més ordenada i, seguint la línia que vem deixar abans de l'estiu, no només ensenyar-vos les nostres creacions (que també!), sinó compartir altres coses boniques que creiem interessants i inspiradores. Així per exemple, moda per als més petits, tendències de decoració, DIY i manualitats per a fer a casa, alguna recepta…cada dia una cosa bonica!

Nosaltres hem carregat molt les piles i tenim moltes ganes d'encetar aquest curs…ens hi acompanyeu?

***

Buenos días!

Se acabaron las vacaciones…y empezamos, poco a poco, a retomar rutina, horarios y normalidad! Y lo hacemos con imagen renovada! Esperemos que os guste tanto como a nosotros. 

También lo hacemos con nuevas ideas y propósitos…ser más ordenada por ejemplo. Siguiendo con la línea que dejamos antes del verano, no sólo os enseñaremos nuestras creaciones (que por supuesto también!), sinó muchas otras cosas bonitas….moda para los más pequeños, tendencias de decoración, DIY y manualidades, alguna receta…una cosa bonita para cada día!

Nosotros hemos cargado mucho las pilas y tenemos muchas ganas de empezar este curso…nos acompañáis?
2 comentaris:

  1. Enhorabona pels canvis, Picamanetes! Sempre tan elegant i original… Esperem amb moltes ganes les teves propostes: són tota una inspiració!
    Abraçades.
    Elena.

    ResponElimina

Blogging tips