dimecres, 24 de setembre de 2014

Ukelele

Ukelele little textiles és una marca de complements tèxtils infantils fets a mà a Barcelona amb teles originals i acabats amb molt de carinyo. 

Col.labora amb projectes socials, confeccionant part de la producció en tallers de la Fundació Ared, que treballa incansablement per a la reinserció laboral de la dona.

Es caracteritzen per l'ús de materials naturals i respectuosos amb la pell dels més petits, pels seus estampats coloristes i per les seves combinacions poc convencionals, així como la recerca constant entre la practicitat i la bellesa.

Com ells mateixos diuen: productes pràctics, bonics i honestos en el seu diseny, producció i procedència.

Una bona proposta de dijous no trobeu?

                                                                    ***

Ukelele little textiles es una marca de complementos textiles infantiles echos a mano en Barcelona, con telas originales y acabados con mucho mimo.

Colabora con proyectos sociales confeccionando parte de la producción con la Fundació Ared, que trabaja incansablemente para la reinserción laboral de las mujeres.

Utilizan materiales naturales y respetuosos con la piel de los mas pequeños, y se caracteriza por sus estampados coloristas y sus combinaciones poco convencionales. 

Productos prácticos, bonitos, y honestos en su diseño, producción y procedencia.

Una buena propuesta de jueves verdad?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips