dilluns, 13 d’octubre de 2014

L'univers de Donna Wilson


El treball de Donna Wilson ens ha captibat. És una extraodinària dissenyadora tèxtil amb un estil 100% personal i característic, que li ha comportat una munió de seguidors incondicionals a tot el món. 

I és que aquesta escocesa resident a Londres ha convertit el seu catàleg en un univers màgic de dissenys per a la casa que destaquen pel seu caràcter lúdic i divertit.

Va crear la seva marca el 2003, després de veure l'èxit de les seves criatures de punt al Real College of Art. Des d'aleshores, aquesta dissenyadora, ha donat nom a una marca que es caracteritza per treballar amb imaginació i creativitat una serie de personatges plasmats en curiosos coixins de llana, mantes, baixella y una gran varietat de complements. 

Es important remarcar que tota la seva col.lecció es produeix al Regne Unit, amb proveedors y fabricants locals sempre que li és possible. 

Podreu trobar els seus productes a Verdejade, La Central, i La Comercial. Tots a Barcelona.

                                                                         ***

El trabajo de Donna Wilson nos ha encandilado. Es una extraodinaria diseñadora textil con un estilo 100% personal y característico, que le ha valido muchos seguidores incondicionales en todo el mundo.

Esta escocesa afincanda en Londres ha convertido su catalogo en un universo magico de diseños para la casa que destacan por su carácter lúdico y divertido.

Creó su marca en 2003 después de ver el éxito de sus criaturas en el Real College of Art. Desde entonces, ha dado nombre a una marca que se caracteriza por trabajar con imaginación y creatividad una serie de personajes en curiosos cojines de lana seleccionada, mantas, platos….y gran variedad de complementos.

Es importante remarcar que toda su producción se fabrica en el Reino Unido, con proveedores y fabricantes locales siempre que le es posible.

Podeis encontrar su productos en Verdejade, La Central, y la Comercial. Todos ellos en Barcelona.
2 comentaris:

  1. Oh quina preciositat de productes! m'encanten i reencanten! gràcies per la recomanació! una abraçada! Montse lesmiliunaidees.blogspot.com

    ResponElimina

Blogging tips