dimarts, 18 de novembre de 2014

Apanona

Ens encanta aquesta il.lustradora i dissenyadora catalana, la Laia Arriols. De fet, ja us en vam parlar de passada el passat Sant Jordi quan us vem ensenyar una il.lustració seva.

Pedagoga de professió, és un altre dels molts casos en que la materitat canvia de dalt a baix, i produeix una font d'inspiració que fins llavors era adormida.

Ja fa 6 anys que va nèixer Apanona, després del naixement de la seva segona filla, però no és fins el 2012 que decideix tirar-se a la piscina i dedicar-s'hi amb exclusivitat.

El seu blog està plé de precioses il.lustracions i inspiració, i a al seva web hi podreu comprar el calendari, posters, llibretes i targetes amb els seus preciosos dibuixos.

Per als curiosos: El nom d'Apanona és la manera amb que al seva filla deia papallona. ;-)

Esperem que gaudiu tant com nosaltres veient la seva feina.

                                                                              ***

Nos encanta esta ilustradora y diseñadora catalana, Laia Arriols. Si hacéis memoria, ya os hablamos de ella en el pasado Sant Jordi, con una ilustración preciosa de ella.

Pedagoga de profesión, es otro de los muchos casos de mujeres a las que la maternidad cambia de arriba abajo y produce una fuente de inspiración hasta el momento dormida.

Hace 6 años que nació Apanona, justo después de nacer su segunda hija, pero no es hasta el 2012 que decide con mucha valentía dedicarse con exclusividad a este precioso proyecto.

Su blog esta repleto de preciosas ilustraciones y inspiración a raudales, y en su web podeis comprar láminas, calendarios y libretas con sus dibujos.

Para los curiosos…el nombre es la manera como su hija decía mariposa ("papallona" en catalán) ;-)

Esperemos que disfruteis tanto como nosotros con sus trabajos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips