dijous, 27 de novembre de 2014

Black Friday

El conegut "Black Friday" o divendres negre, inagura la temporada de compres nadalenques amb significatives rebaixes a moltíssimes botigues i grans magatzems, sobretot dels EUA i Canadà. 

Aquí però, aquesta tradició americana, també s'està fent un lloc, i son cada vegada més, els comerços que s'hi adhereixen.

Se cel.lebra sempre el dia després d'Acció de Gràcies o "Thanksgiving Day", que sempre cohicideix amb el quart divendres del mes de novembre.

A Picamanetes no podíem ser menys, així que tots els encàrrecs formalitzats i pagats el dia d'avui, divendres 28 de novembre, tindran les despeses d'enviament gratuïtes o bé descompte equivalent si no son necessàries.

Feliç Black Friday!!!!

                                                                             ***

El conocido "Black Friday" o viernes negro, inaugura la temporada de compras navideñas con significativas rebajas a muchas tiendas y grandes almacenes, sobretodo en EUA y Canadá.

Aquí, esta tradición americana, cada vez gana mas terreno, y son muchos los comercios que se adhieren a la iniciativa.

Se celebra siempre el día después de Acción de Gracias o "Thanksgiving Day", que siempre coincide con el cuarto viernes de mes de noviembre.

En Picamanetes no podiamos ser menos, así que todos los encargos formalizados y pagados a día de hoy, tendrán los gastos de envío gratis o descuento equivalente si no son necesarios.

Feliz Black Friday!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips