dilluns, 12 de gener de 2015

Bar Nou

És extrany no haver trobat abans un bar que fos un petit homenatge a el plat català per excel.lència: el pa amb tomàquet.

Si voleu anar a fer-ne un ja trigueu en anar a el Bar Nou, a la Ronda Universitat 13 (cantonada amb Balmes), de Barcelona.

Inagurat recentment, està inspirat i decorat amb la tan de moda estètica nórdica: neons, fusta clara, i minimalista. Disposa d'un staff amable amb uniformes originals, i d'una carta que tot i que pot semblar simple, està molt estudiada.

No nomès tenen pa amb tomàquet, però sí que és la seva especialitat. Si el demaneu, podreu escollir entre pa de pagès (ecològic o de Triticum), espelta, negre, coca, bagel, focaccia o pretzel. El tomàquet de penjar l'escullen ells, però després podreu decantar-vos per un oli d'Arbequina o d'Empeltre, o bé entre dos olis andaluzos (Hojiblanca o Picual). Y finalment, si voleu sal fina, maldón o maldón fumada. 

No us han entrat ganes d'un bon pa amb tomàquet? Mmmmmm…Bon profit!

*Les fotos son tretes de la web www.petitepassaport.com.

                                                                                ***

Es extraño no haver encontrado antes un bar que homenajeara el plato catalán por excelencia: el pan con tomate.

Si quereis ir a comer este manjar (no por ser basico no es excelentemente bueno), ya teneis en Barcelona un bar especialista en ello: Bar Nou, en la Ronda Universidad 13 (esquina con Balmes), de Barcelona.

Inagurado recientemente, está decorado con la tan de moda estética nórdica: neones, madera clara, y súper minimalista. Dispone de un staff amable con uniformes súper originales y una carta que, aunque puede parecer simple, está muy estudiada.

No solo tienen pan con tomate, pero sí que es su especialidad. Si lo pedís, podréis escoger entre pan de payes (ecológico o Triticum), espelta, negro, coca, bagel, focaccia o pretzel. El tomate de untar lo escogen ellos, pero luego toca elegir aceite. De Arbequina o Empeltre, o bien 2 aceites andaluces (Hojiblanca o Picual). Y finalmente, si queréis sal fina, maldón o maldón ahumada. 

No os han entrado unas ganas locas de comer pan con tomate? Mmmmm….buen probecho!

*Las fotos son de la web www.petitepassaport.com.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips