dilluns, 19 de gener de 2015

Chivuo's

Dos venezolans enamorats de Barcelona són l'ànima de Chivuo's.

Un d'ells, Juan Andrés Latuff, explica com, amb 18 anys, va marxar a estudiar hosteleria a Estats Units, i que al tornar a Venezuela va montar un restaurant que va haver de tancar per la dificultat de trobar-hi productes tant bàsics com la farina, la llet o el sucre. 

Al tenir una àvia francesa va aconseguir la nacionalitat europea, i va decidir volar a Europa amb els diners que havia aconseguit venent tot el que tenia al seu país. Després de veure Roma, Madrid, i Paris….es va decidir per Barcelona. Hi ha haver feeling diu. Tenia ganes d'emprendre,  però abans va treballar a un dels restaurants del Grup Tragaluz, on va conèixer l'Alejandro, el seu soci a Chivuo's. Una paraula, per cert, molt venezolana que serveix per designar col.loquialment a Dèu i als homes que duen barba de 2-3 dies. Aquesta conexió entre l'espiritual i el terrenal els hi va agradar.

El concepte de restaurant és un homenatge a la cervesa artesana i al menjar de carrer, que no per ser de carrer ha de ser dolent. Moltes de les seves receptes provenen dels EUA, defensen que la gastronomia nord-americana està infravalorada, cosa que diuen que no és certa.

Al cor de gràcia (Torrent de l'olla 175) podeu anar a veure aquests dos emprenedors enamorats de la cuina i menjar i beure bé a un preu asequible.

Bon profit!

                                                                                ***

Dos venezolanos enamorados de Barcelona son el alma de Chivuo's.

Uno de ellos, Juan Andrés Latuff, explica como, con 18 años se marchó a estudiar hostelería a Estados Unidos. A su vuelta a Venezuela montó un restaurante, pero tuvo que cerrar por la dificultad de encontrar productos tan básicos como harina, leche o azúcar.

Al tener una abuela francesa, consiguió la nacionalidad europea, y decidió volar a Europa con el dinero que obtuvo de vender todo lo que tenia. Después de ver Roma, Madrid y Paris…se decidió por Barcelona. Hubo feeling dice. Tenia ganas de emprender, pero antes trabajó en uno de los restaurantes del Grupo Tragaluz, donde conoció Alejandro, su socio en Chivuo's. Palabra muy venezolana que sirve para designar coloquialmente a Dios y a los hombres con barba de 2-3 días. Esta conexión entre lo espiritual y lo terrenal les gustó.

El concepto de restaurante és un homenaje a la cerveza artesana y a la "street food", que no por ser comida callejera tiene que ser mala. Muchas de sus recetas provienen de los EUA, de los que defienden su gastronomía, y de la que dicen, ha sido siempre muy infravalorada.

En el corazón de gràcia (Torrent de l'olla 175) podéis ir a ver a estos dos emprendedores enamorados de la cocina y comer y beber a un precio muy asequible.

Buen provecho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips