dimarts, 17 de març de 2015

Ell i jo

Diuen que demà és el dia del pare.

Segur us hem comentat més d'una vegada que no som gaire de dia del pare...ep! Ni de la mare!...perquè creiem que el dia dels pares és cada dia.

En qualsevol cas, sabem que molts de vosaltres sí que el cel.lebreu. Per això, avui us volem ensenyar un llibre deliciós que parla de la relació entre pares i fills, i que pot ser el regal perfecte per compartir-lo plegats aquesta nit  mateix. Porta per títol "Ell i jo", i tan les il.lustracions com el text son d'en Roger Simó. L'Editorial, com podreu apreciar a les fotografies, és Baula.

Sempre hem pensat que sovint són, sense voler-ho, una mica apartats de tot. Tant en l'embaràs, com en el part, i en el primer any de vida del bebé; en el que la mare n'és l'absoluta protagonista. Per aquest motiu, des d'aquí, volem reivindicar el paper d'aquests pares, companys, marits meravellosos implicats al 100%, que no es volen perdre res de la vida del seus fills.

Un VISCA gegant per ells!!!!

                                                                               ***

Dicen que mañana es el día del padre.

Seguro que os hemos comentado más de una vez que no somos muy fans de este tipo de días...ni del padre, ni de la madre. Para nosotros el día de los padres es cada día.

Aún así, sabemos que muchos de vosotros sí lo celebráis. Por ello, hoy os queremos enseñar un libro absolutamente delicioso que habla de la relación entre padres e hijos, que puede ser el regalo perfecto para compartir esta noche mismo. Está en catalán y lleva por título "Ell i jo" (Él y yo). El texto y las ilustraciones son de Roger Simó y el editorial es Baula.

Simpre hemos pensado que muy a menudo, sin quererlo, son un poco apartados de todo. En el embarazo, el parto, y el primer año de vida del bebé; en el que la madre es la absoluta protagonista. Hoy pues, queremos reivindicar desde aquí el papel de los papás, compañeros y maridos maravillosos, implicados al 100%, que no se quieren perder nada de la vida de sus hijos.

Un VISCA inmenso para ellos!!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips