dimarts, 29 de setembre de 2015

Decorar amb la cadira Acapulco

La cadira Acapulco porta el nom del llegendari Resort Pacifico Acapulco de Mèxic, que en la dècada dels 50 es va convertir en el refugi de descans de les grans estrelles de Hollywood: Els Kennedy, Elvis, Elisabeth Taylor entre molts d'altres, gaudien d'aquestes originals cadires, que vestien la terrassa del luxós hotel, prenent el sol o bé un cóctel. D'aquesta manera, es va convertir en una de les cadires més mítiques del segle XX.

Es tracta d'una sòlida estructura d'acer negra, i un entreteixit format per cordes de PVC a la venta en diferents colors. Es basa en la tècnica que utilitzaven els mayes per a teixir les seves hamaques.

És el perfecte moble auxiliar per a vestir zones a les que els fa falta un toc personal. Una zona de lectura, el rebedor, un racó del passadís, el vestidor o fins i tot l'habitació dels nens petits. Tot i que el seu hàbitat natural és la terrassa, és perfectament vàlida per a decorar qualsevol espai de la casa.

                                                                                ***

La silla Acapulco lleva el nombre del legendario Resort Pacifico Acapulco en Méjico, que en la década de los 50 se convirtió en el refugio de descanso de las grandes estrellas de Hollywood: Los Kennedy, Elvis, Elisabeth Taylor entre otros, disfrutaban de las sillas Acapulco que vestían la terraza del lujoso hotel, tomando un cóctel o el sol. Se convirtió así en una de las sillas más míticas del siglo XX.

Se trata de una sólida estructura de acero negra y un entretejido formado de cuerdas de PVC a la venta en diferentes colores. Se basa en la técnica que utilizaban los mayas para tejer sus hamacas.

Es el perfecto mueble auxiliar para vestir las zonas que les falta un toque personal. Una zona de lectura, el recibidor, un rincón del pasillo, el vestidor, el porche o hasta la habitación de los más peques. Aunque su hábitat natural es la terraza es perfectamente válida para decorar cualquier espacio de la casa.

 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips