dimarts, 15 de setembre de 2015

La tardor amb "Camomile London"

Tenim a tocar ja la tardor, i és per aixó que avui la cosa va d'abrigar-se (una mica).

Camomile London és una marca de tèxtils infantils per a vestir el bressol i el llit dels més petits amb molta tendresa i el tan de moda estil escandinau.

La primera col.lecció d'aquesta marca londinenca està inspirada en colors i motius japonesos, així com en la senzillesa del disseny nórdic.

La col.leccióestà formada per mantes, sacs de dormir, edredons, fundes nòrdiques, protectors de cuna, coixins...Tot dissenyat a Londres i fet a mà per artesans de la Índia amb cotó 100% de màxima qualitat.

A la seva pàgina web trobaràs algunes idees de com decorar el llit o la cuna dels teus petits. Ens encanten totes les seves combinacions i els coixins en forma de caseta son una autèntica monada!

Podeu comprar a la seva pàgina web tot el que necessiteu per l'arribada del fred: www.camomile.london. Està amb anglès però teniu l'opció de consultar els preus en Euros.

Feliç dimecres! ;-)

                                                                                    ***

Tenemos a la vuelta de la esquina el otoño, por eso hoy la cosa va de abrigarse un poco.

Camomile London es una marca nueva de téxtiles infantiles para vestir la cuna y la cama de los peques con mucha ternura y estilo escandinavo.

La primera colección de esta marca londinense está inspirada en los colores y motivos japoneses, así como en la sencillez del diseño nórdico.
Está formada por mantas, sacos de dormir, edredones, fundas nórdicas, protectores para la cuna, cojines…. Todo ha sido diseñado en Londres y hecho a mano por artesanos en India con algodón 100% de excelente calidad.
En su página web puedes encontrar algunas ideas de cómo decorar la cama o la cuna con sus cojines y edredones. Nos encantan sus combinaciones y los cojines con forma de casita son una monada!
 La nueva colección está a la venta en su página web www.camomile.london. Está en inglés pero los precios se pueden consultar también en Euros.

Feliz miércoles! ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips