dilluns, 28 de setembre de 2015

Núvies Beba's Closet

Recordeu que abans de les vacances vam compartir amb vosaltres la magnífica boda a Brasil de Belén Barbero?

Us vam explicar que la Belén és la persona que hi ha darrera de Beba's Closet, una apassionada de la moda com poques, i avui us volem ensenyar la meravella de vestits que crea.

Fa 10 anys que va decidir lluitar pel seu somni, i la seva obsessió per transmetre quelcom autèntic. Delicadesa, treball artesanal, bon gust, i acabats perfectes. Així son els seus dissenys de núvia.

Beba's couture és el seu univers de costura a mida, on tot és possible. Des de núvies fins a vestits per a ocasions especials. Tot fet a mida amb les tècniques tradicionals de l'alta costura. 

Beba's collection és la seva col.lecció pret-a-porter de vestits creats per a ocasions especials.

Beba's dream és la seva col.lecció de núvia, lluny de lo convencional, per a dones modernes, autèntiques. Amb sabor a anys 20, siluetes ultra femenines, transparències i esquenes sexys. És la que avui us ensenyem, perquè en gaudiu tant com nosaltres al veure-la.

Feliç dimarts!
                                                                           ***

Recordáis que antes de vacaciones compartimos con vosotros la magnífica boda en Brasil de Belén Barbero?

Pues bien, Belén es la persona que hay detrás de Beba's Closet . Una apasionada de la moda como pocas, que crea unos diseños de novia perfectos.

Hace 10 años decidió luchar por su sueño y por su obsesión de transmitir algo auténtico. Delicadeza, trabajo artesanal, buen gusto y acabados perfectos. Así son sus diseños de novia.

Bebas couture es su universo de costura a medida, donde todo es posible. Desde novias hasta vestidos para ocasiones especiales, todo echo a medida con tecnicas artesanales de alta costura.

Bebas collection es su colección pret-a-porter de vestidos creados para ocasiones especiales.

Bebas dream es su colección de novia, lejos de lo convencional, para mujeres modernas, autenticas. Con sabor a los años 20, siluetas ultra femeninas, transparencias y espaldas sexys. La que hoy os queremos mostrar para que la disfrutéis tanto como nosotros al verla.

Feliz martes!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips