dilluns, 2 de novembre de 2015

La cadira Tiffany...elegància i sofisticació per la teva boda

Si voleu que el vostre event sigui elegant i sofisticat no busqueu més, la vostra cadira és la Tiffany.

La seva popularitat s'ha mantingut intacta fins els nostres dies, potser degut a la seva versatilitat. Es tracta d'una cadira clàssica d'origen italià que aporta distinció a la decoració de qualsevol espai. 

Existeix amb una amplia gama de colors que ens permet donar ales a la nostra imaginació i crear diferents espais de decoració. No us enganyarem, no son barates, però val molt la pena ja que canvien totalment la aparença de qualsevol saló. Llueixen contemporànies, elegants, modernes i amb molta classe.

Us deixem amb algunes idees de decoració.

                                                                               ***

Si queréis que vuestro evento sea elegante y sofisticado no busquéis mas, vuestra silla es el modelo Tiffany.

Su popularidad se ha mantenido intacta hasta nuestros días, quizás debido a su versatilidad. Se trata de una silla clásica de origen italiano que aporta distinción a la decoración de cualquier espacio.

Existe en una gran variedad de colores, blanco, madera, plata, dorado, negro, transparente....que nos permite dar alas a nuestra imaginación y crear diferentes espacios de decoración. Ciertamente no son la opción más cara de todos los tipos de sillas pero si tienen un precio alto, pero que vale totalmente la pena ya que cambia completamente la apariencia y el sentir en los eventos. Lucen contemporáneas, elegantes, modernas y con mucha clase.

Os dejamos con algunas ideas de decoración.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips