dimarts, 22 de desembre de 2015

Encantades

Fa temps que volia compartir amb vosaltres l'art de la fantàstica Esther Gili. I és que m'encanta cada un dels seus dibuixos!

A més, acaba de treure un llibre que es diu "Encantadas", ilustrat per ella mateixa, escrit per en David Aceituno i editat per Lumen Infantil. Ara que venen festes pot ser un bon regal no?

Explica la història de dues germanes, una fada i l'altre bruixa, que les uneix un únic cor que custodia tota la màgia. Un dia aquest cor es trenca, donant a totes les dones un sospir de màgia.

Perquè com diu la seva germana (Starenrojo) "la màgia existeix més enllà dels contes de fades. A vegades s'amaga darrera d'un instant, una mirada, o dins teu. Només cal somiar, obrir un llibre o viatjar amb tren per a sentir el seu encanteri".

Feliç dimarts!

                                                                                   ***

Hace tiempo que quiero compartir con vosotros el arte de la fantástica Esther Gili. Y es que me encantan cada uno de sus dibujos!

Además, acaba de sacar un libro: "Encantadas", ilustrado por ella misma, escrito por David Aceituno y editado por Lumen Infantil. Para Navidades puede ser un buen regalo no?

Explica la historia de dos hermanas, una hada y otra bruja, que les une un único corazón que custodia toda la magia. Un día este corazón estalla, dando a todas las mujeres un suspiro de encanto.

Porqué como dice su hermana en su blog (Starenrojo) "la magia existe más allá de les cuentos de hadas. A veces se esconde detrás de un instante, una mirada o dentro de ti. Basta con soñar, abrir un libro o viajar en tren para sentir su hechizo".

Feliz martes!
1 comentari:

  1. Uns dibuixos fantàstics.
    Molt bones Festes!!!
    Una abraçada

    ResponElimina

Blogging tips