divendres, 29 de gener de 2016

El vel nupcial....

El vel de la núvia és segurament l'accessori més tradicional del look nupcial. 

Hi ha molts tipus de vel i la única cosa que tenen en comú és que tots s'han de treure desprès de donar el "Sí vull".

El més llarg és el vel catedral, que acompanya aquelles cues que no s'acaben mai. Les de princesa que tota la vida vaja. L'inmediatament posterior és el vel capella, una miqueta més curt que es porta amb vestits de núvia sense tanta cua. Tots dos poden cobrir el rostre, però el vel capilla es pot portar també caient per l'esquena. Els vels de llargada mitjana poden dividir en dos trams, els que arriben ser fins al colze o fins el genoll. Quan més curt més informal. Els vels curts no sobrepassen els hombros i tenen clares referències vintage. La última tendència en aquest tipus de vels són els vels antifaç.

Si t'has decidit a portar-ne et donem algunes idees. ;-)

                                                                             ***

El velo de novia es el accesorio más tradicional del look nupcial. 

Hay muchos tipos de velo y la única cosa que tienen todos en común es que todos hay que quitárselos antes del "Sí quiero".

El más largo es el velo catedral que acompaña aquellas colas que no se acaban nunca tipo princesa. El inmediatamente posterior es el velo capilla, que acompaña vestidos con una cola más corta. Ambos pueden cubrir el rostro y el velo capilla también puede fluir por la espalda. Los velos de largo medio se dividen en dos tramos: los que se miden a la altura de la pierna y los que se miden a la altura del brazo. A más corto más informal. Los velos cortos no sobrepasan los hombros y tienen claras referencias vintage. La última tendencia en estos tipos de velos son los antifaz. 

Si estás decidida a llevarlo, te damos algunas ideas. ;-)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips