diumenge, 3 de gener de 2016

Els colors del 2016: Rose Quarz i Blau Serenity

Amb l'inici de la NewYork Fashion Week en la que els dissenyadors presenten les seves col.leccions per a la propera primavera, Pantone presenta el seu Fashion Color Report. Es tracta d'un informe que ens mostra quins seran els colors que veuràs i voldràs portar la propera temporada.

Entre els 10 escollits hi trobem el Peach Echo, Snorkel blue, Buttercup, Limet Shell, Lilac Gray, Fiesta, Iced Coffe o el Green Flash. Però els que veiem continuament son el Rose Quarz i el Serenity….i la veritat és que ens agraden moltíssim tots dos.

Si voleu estar a la última ompliu la vostra boda d'aquests dos colors. Us pot quedar una cosa així….

Feliç diumenge!

                                                                                  ***

Coincidiendo con el inicio de la New York Fashion Week en la que los diseñadores presentan sus colecciones para la próxima primavera, Pantone presenta su Fashion Color Report. Se trata de un informe que nos muestra cuales van a ser los colores que verás y querrás llevar la próxima temporada.

Entre los 10 elegidos encontramos el Peach Echo, Snorkel Blue, Buttercup, Limet Shell, Lilac Gray, Fiesta, Iced Coffe o el Green Flash. Pero los que vemos continuamente son el Rose Quarz y el Serenity….y la verdad es que nos encantan los dos!

Si queréis estar a la última llenad vuestra boda de azul y rosa! Os puede quedar así de bonita….

Feliz domingo!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips