dimecres, 3 de febrer de 2016

No sense les meves Converse...

Tenen el seu origen el 1908 a Massachusets amb Marquis Millis Converse. En un principi destinades als treballadors de la construcció, pintors, electricistes o treballadors de fàbriques.

Com que Marquis era un gran apassionat del bàsquet, se li va acudir fer un model esepecífic per a aquest esport i així va sorgir el primer model de Converse com les coneixem avui en dia. 

Va contractar a una de les estrelles d'aquest esport en aquella època Chuck Taylor, i les vendes es van disparar. Encara avui porten el nom del famós jugador i "All Star" en clara refrència al bàsquet.

Qui no en té unes al seu armari?

                                                                               ***

Tienen su origen en 1908 en Massachusets, cuando Marquis Millis Converse. En un principio fueron sobretodo empleadas para trabajadores de la construcción, pintores, electricistas o mozos de almacén. 

Pero como Marquis era un gran aficionado al basket se le ocurrió hacer un modelo exclusivo para practicar este deporte. Así surgió la primera zapatilla Converse como la conocemos hoy en día.

Contraró a la estrella de este deporte del momento: Chuck Taylor, y las ventas se dispararon. Aún hoy llevan el nombre del famoso jugador y "All Star" en una clara referéncia al basket.

Quien no tiene unas en su armario?
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips