dimarts, 9 de febrer de 2016

Sense dubte….sí al "canotier"!

El canotier és un barret de palla rígid, de copa recta, cim pla i ala curta, sovint ornamentat amb una cinta negra. S'identificava amb els gondolers venecians fins que Coco Chanel se'l va posar a un dels seus events i ho va revolucionar tot. El 2009 també Marc Jacobs el va introduir a un col.lecció seva i des de llavors que no ha desaparegut dels caps més chic!

Afageix-li cintes, flors o xarxes, inclús plomes o fruita i fes-lo teu! 

El protocol diu que ha de dur-se a bodes i cel.lebracions de dia al aire lliure, i la veritat és que en la nostra opinió és el més adecuat.

S'ha convertit en l'accessori més cool. Original, fresc, atemporal i súper elegant….t'atreveixes?

                                                                           ***

El canotier es un sombrero de paja, rígido de ala corta y parte superior plana a menudo ornamentado con una cita negra. Solía identificarse con los gondoleros vencecianos hasta de Coco Chanel se lo puso en una de los eventos y lo revolucionó todo. En 2009 Marc Jacobs lo puso en su colección primavera-verano y desde entonces que no ha desaparecido de las cabezas más chic!

Añadele cintas, flores o redecillas incluso plumas o fruta y hazlo tuyo! 

El protocolo manda que debe llevarse en bodas o celebraciones de mañana al aire libre, y la verdad es que en mi opinión es lo mas adecuado.

Se ha convertido en el accesorio más cool. Original, fresco, atemporal y súper elegante…te atreves?Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips