dimecres, 30 de març de 2016

Ferm Living style...

Avui la cosa va de decoració, i de la preciosa tenda danesa Ferm Living, inspirada en l'estil escandinau i la l'estil retro.

El que en un principi eren quatre coixins divertits ha anat creixent i ara s'ha convertit amb una botiga online meravellosa, que marca tendència, i de la que t'ho compraries tot.

Hi teniu productes per a la sala d'estar, utensilis de cuina, per el bany, tèxtils per a tota la casa, mobles, papers pintats per a qualsevol racó...i de tot per a l'habitació dels més petits (que és la part de Ferm Living que avui us volem mostrar).

Si no us voleu perdre detall de les seves novetats, podeu seguir-los al Facebook, Instagram o Pinterest.

I ara a gaudir dels seus espais infantils!!

***

Hoy la cosa va de decoración, y de la preciosa tienda danesa Ferm Living, inspirada en el estilo escandinavo y  la deco estilo retro.

Lo que en un principio eran cuatro cojines divertidos ha ido creciendo y se ha convertido en una tienda online maravillosa que marca absoluta tendencia y de la que te lo comprarías todo.

Tenéis productos para el salón, utensilios de cocina, para le baño, textiles para toda la casa, muebles, papeles pintados para cualquier rincón....y de todo para la habitación de los más peques (que es la parte de Ferm Living que hoy os queremos mostrar).

Si no os queréis perder detalle de sus novedades podéis seguirlos en FacebookInstagram y Pinterest.

Y ahora a disfrutar de sus espacios infantiles!! 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips