divendres, 8 d’abril de 2016

Les invitacions de boda d'en Jaume i l'Elisenda

Avui ens fa molta molta il.lusió ensenyar-vos les invitacions de boda que vam fer per una parella de nuvis guapíssim: En Jaume i l'Elisenda.

Quan es van posar en contacte amb nosaltres ho teníen claríssim. Havia de ser de color craft combinada amb tela....i la idea no ens va poder agradar més!!!!

El que hi volien escrit també era d'alló més original  i diferent. A la part de dalt hi havia la llista dels pobles i/o ciutats de tots els convidats, i el poble i hora de l'enllaç. A la part de sota només una frase preciosa de Lao Tse "Un viatge de mil milles comença amb el primer pas". 

Un cordill rústic i un cor amb els seus noms i la data de la boda, li donaven el toc final. Com a novetat, el sobre que van escollir va ser transparent, i el vem omplir de confetti de cors a dins.

Quina gran aventura que començeu plegats Jaume i Elisenda! I com ens agrada ajudar-vos i formar-hi una mica part! 

***

Hoy nos hace mucha mucha ilusión enseñaros las invitaciones de boda que hicimos para una pareja de novios guapísimos: Jaume y Elisenda.

Cuando se pusieron en contacto con nosotros lo tenían clarísimo. Debían de ser de color craft y combinadas con tela...y la idea no nos pudo gustar más!!!!

Lo que querían escrito también era de lo más original y diferente. En la parte de arriba había una lista de los pueblos y/o ciudades de todos los invitados al evento, y el sitio y hora del enlace. En la parte de abajo solo una frase, preciosa, de Lao Tse: "Un viaje de mil millas empieza con el primer paso".

Un cordón rústico y un corazón con sus nombres y la fecha de la boda, le daban el toque final. Como novedad, escogieron un sobre transparente que llenamos de confetti de corazones craft.

Que gran aventura que empezáis Jaume i Elisenda! Y como nos gusta ayudaros en este día!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips