dimecres, 18 de maig de 2016

L'olivera, nova tendència a les bodes

Fa uns anys hagués estat impensable trobar branques d'olivera decorant una boda per considerar-se una planta més aviat discreta i humil. 

La nova moda de bodes rústiques o campestres l'ha fet ressorgir amb més força que mai, i és justament aquest caràcter discret i relaxat el que les núvies busquen pel gran dia.

Per a tirar als nuvis a mode de confetti, en els rams de núvia, decorant la cerimònia o bé les taules, al pastís i a les invitacions....les branques d'olivera donaran el el toc perfecte a una boda 100 % mediterrània. 

Combinada amb altres flors o sola, es pot utilitzar a qualsevol època de l'any ja que és una fulla perenne. 

Us deixem amb una mica d'inspiració...

***

Hace unos años hubiera sido impensable encontrar ramas de olivo decorando una boda, por considerarse una planta más bien discreta y humilde.

La nueva moda de bodas rústicas y campestres han hecho que resurja con más fuerza que nunca y es justamente este carácter discreto y relaxada lo que las novias buscan para su gran día.

Para tirar a los novios a modo de confetti, en el ramo de la novia, decorando la ceremonia o las mesas, en el pastel o las invitaciones....las ramas de olivo daran el toque perfecto a una boda 100% mediterránea.

Combinada con otras flores o sola, se puede utilitzar en cualquier época del año puesto que es una hoja perenne.

Os dejamos con un poco de inspiración....
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips