dijous, 2 de juny de 2016

Vels de tul plumeti

A finals del passat mes de maig es casava Lady Charlotte Wellington amb l'empresari colombià Alejandro Santo Domingo. 

De ben segur que heu vist per tot arreu les fotos de l'enllaç, que ha estat a Granada, i que a reunit a la tota la "jet set" del moment.

Una de les coses més comentades del look de la núvia va ser el vel amb tul plumeti degradat que va lluir pel gran dia, realment espectacular. Com també la combinació ram-sabates de color verd que era un tàndem perfecte.

Els vels tornen amb força i com que avui la cosa va del tul plumeti (tul de seda bordat amb petits puntets) us deixem inspiració per si voleu lluir-lo el dia de la vostra boda. 

***

A finales del mes de mayo se casaba Lady Charlotte Wellington con el empresario colombiano Alejandro Santo Domingo.

Seguro que habéis visto por todas partes las fotos del enlace, que tubo lugar en Granada, y que reunió a la "jet set" del momento.

Una de las cosas más comentadas del look de novia fue el velo de tul plumeti degradado que lució, realmente espectacular. Como también la combinación ramo-zapatos de color verde oliva que era un tàndem perfecto.

Parece que los velos vuelven con fuerza y como hoy la cosa va de tul plumeti (con pequeños lunares bordados) os dejamos inspiración por si queréis lucirlo el día de vuestra boda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips