dijous, 29 de setembre de 2016

Núvies Alejandra Svarc

Alguns l'han comparat amb Laure de Sagazan, i és que aquesta dissenyadora argentina resident a Madrid té un estil molt similar a la dissenyadora francesa.

Vestits còmodes, senzills, romàntics, i amb molta personalitat. És a dir, el que moltes núvies d'avui en dia busquen.

Arrel de patir molt per trobar un vestit per la seva boda que li fes el pes, es va llençar a descobrir el món nupcial. Va deixar l'equip de disseny de Zara a Arteixo on treballava, i va decidir muntar el seu propi projecte el 2006.

Desprès de l'èxit de la seva primera col.lecció: Lumière, ja tenim aquí Mélancolie....I no te la pots perdre! A continuació podràs veure algunes fotos però també et deixem l'enllaç per veure el vídeo a Vimeo.

La trobareu al carrer General Pardiñas 26 de Madrid. També podeu fer una ullada a la seva pàgina web.

***

Algunos la han comparado con Laure de Sagazan, y es que esta diseñadora argentina afincada en Madrid tiene un estilo muy similar a la diseñadora francesa.

Vestidos cómodos, sencillos, románticos y con mucha personalidad. Es decir, lo que muchas novias de hoy en día buscan.

A raíz de sufrir mucho para encontrar un vestido de novia que le convenciera, Alejandra se lanzó a descubrir el mundo de la moda nupcial. Dejó el equipo de diseño de Zara en Arteixo donde trabajaba y montó su propio proyecto en 2006. 

Tras el éxito de su primera colección Lumière, ya tenemos aquí Mélancolie....y no te la puedes perder! A continuación te mostramos algunas fotos. También te dejamos el enlace para que veas su vídeo en Vimeo.

La encontraréis en la calle General Pardiñas 26 de Madrid. También podéis entrar a mirar su página web.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips