dissabte, 26 de novembre de 2016

Calendari d'advent llest!

Per fi! Ja tenim el calendari d'advent acabat!

És el primer any que el fem a Picamanetes, i tot i que suposa una feinada, ens ha encantat fer-lo i el resultat final no està pas malament.

L'hem fet amb sobres craft (que ens encanten), els números els hem dissenyat dins una bola de Nadal, i els hem enganxat al lateral de cada sobre. Per decorar, unes branques de verd ben nadalenc amb una mica de washi tape negre per seguir amb la gama de color negre-craft-blanc.

L'estructura l'hem volgut fer en cascada tot i que les possibilitats són infinites. Els sobres pengen d'una branca d'avet ben grossa que està subjecte a la paret. Cada sobre va enganxat amb pinces blanques a cordills rústics.

Dins els sobres, a banda de posar-hi xocolatines (sinó als meus fills els hi agafa una "patatús"), hi ha una frase per a reflexionar. Ens va sembla que podia ser divertit i diferent.

Dia a dia us les anirem ensenyant a la xarxa social Instagram, així que si no la teniu ja us podeu obrir un compte ara mateix (val molt la pena!). Si ja esteu registrats, feu-nos un Follow a 123Picamanetes ara mateix fent clic aquí.

Preparats per el dia 1? ;-)

***

Por fin! Ya tenemos el calendario de adviento terminado!

Es el primer año que lo hacemos en Picamanetes y aunque supone un trabajazo nos ha encantado hacerlo y el resultado no ha sido tan desastroso...

Hemos utilizado sobres craft (que nos encantan), los números los hemos diseñado dentro de una bola de Navidad y los hemos enganchado en los laterales. Para decorar, unas ramitas de verde con un washi tape negro para seguir con la gana de color craft-blanco-negro.

La estructura la queríamos en cascada aunque las posibilidades son infinitas. Los sobres cuelgan de una rama de abeto que va sujeta a la pared. Cada sobre va enganchado con una pinza pequeña a un cordel rústico.

Dentro de los sobres, a parte de poner chocolatinas (sino a mis hijos les da un "patatús"), hay una frase para reflexionar. Nos pareció que podría ser divertido y diferente.

Día a día os vamos a ir enseñando en la red social Instagram el mensaje que ha tocado, así que si no tenéis cuenta ya podéis abrir una ahora mismo (vale mucho la pena!). Si ya estáis registrados, haced clic aquí y darle al Follow.

Listos para el día 1?Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips