diumenge, 13 de novembre de 2016

Invitada perfecta a la tardor

Cada vegada més se celebren bodes a qualsevol època de l'any. Tens un boda a la tardor i no saps com vestir-te?

Avui de la mà de la meravellosa Miss Cavallier del blog Confesiones de una boda, et portem 6 looks d'invitada 10 per a una boda de tardor.

El primer i el segon look són dos vestits espectaculars de Bruna Collection. En ambdós casos les fotos són de Diana Segura a la Masia Rosàs Sant Cugat. 

Els complements són de La Más Mona Casilda Finat Olvido Madrid Doriani Shoes Joya Blanca Barcelona i el pentinat i makeup és de Salon Toro.

El tercer look és de Monica Cordera, les fotografíes de Padilla Rigau i el lloc la Masia Egara.

El quart look en verd clar és un total look de 24fab complements de Fad von daiz i fotos de Sewingyourpics a la fantàstica Mas Terrats a l'Empordà. Makeup de Laia Martin

El cinqué look en verd botella és de Cousin Bliss, els complements són de Cherubina Tecla Bcn i Mas 34.  La fotografía és de Padilla Rigau a la Masia Egara de Terrassa.

I el darrer vestit espectacular és de Apparentia amb fotos de Padilla Rigau a Masia Egara.

Amb quin us quedeu? 

***

Cada vez más las bodas se celebran en cualquier época del año. Tienes una boda de otoño? No sabes como vestirte?

Hoy de la mano de la maravillosa Miss Cavallier del blog Confesiones de una boda, te traemos 6 looks de invitada 10 para una boda de otoño.

El primer y el segundo look son dos vestidos espectaculares de Bruna Collection. En los dos casos las fotos son de Diana Segura en la Masias Rosàs de Sant Cugat. Los complementos son de La Más Mona, Casilda Finat, Olvido Madrid, Doriani Shoes y Joya Blanca Barcelona. El peinado y makeup de Salón Toro. El tercer look es un vestido de Monica Cordera, las fotos son de Padilla Rigau en Masia Egara. El cuarto es un total look de 23fab, complementos de Fad von daiz y fotos de Sewingyourpics en Mas Terrats. El makeup de Laia Martin. El quinto look es un vestidazo de Cousin Bliss con complementos de Cherubina, Tecla Bcn y Mas34. El último look és un vestido espectacular de Apparentia. En estos dos últimos shootings los fotografos son Padilla Rigau y el lugar la Masia Egara de Terrassa.

Con cual os quedáis?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips