Bodes

A Picamanetes sabem com n'és d'important el més petit detall del VOSTRE GRAN DIA.

Creiem que cada parella és única, i per tant la seva boda també ho ha de ser. Les bodes estandaritzades han passat a la història, i la imaginació no té límits. Vosaltres imagineu i nosaltres creem!

Personalitzem el més mínim detall perquè sigui un dia inoblidable. Amb detalls que transmetin el vostre esperit, la vostra història, els vostres records com a parella.

Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres, ens expliqueu la vostra història d'amor i ens posarem a crear per vosaltres!

***

En Picamanetes sabemos como es de importante el más minimo detalle de VUESTRO GRAN DÍA.

Creemos que cada pareja es única, por lo que cada boda también lo tiene que ser. Las bodas estandarizadas y todas iguales han pasado a la historia, y la imaginación no tiene límites. Vosotros imagináis y nosotros creamos!

Personalizamos cada detalle para que sea un día inolvidable. Para que todo transmita vuestro espíritu, vuestra historia, vuestra sensibilidad y recuerdos como pareja.

Solo tenéis que poneros en contacto con nosotros, nos expliquéis vuestra historia de amor, y nos pondremos a trabajar para vosotros!
  
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips